JEZIVE SCENE NA TERENU: Teniser pao u nesvijest (VIDEO)

Pretpostavlja se da je razlog vrućina, odnosno iscrpljenost, zbog čega je morao i da preda meč prilikom rezultata 4:6, 7:5, 2:1.

  • Sport

  • 18. Mar. 2024  

  • 0

Francuski teniser Arthur Cazaux pao je u nesvijest tokom meča kvalifikacija na turniru iz Master serije u Majamiju.

Tokom trećeg seta duela sa zemljakom Haroldom Mayotom, prilikom pripreme za ritern, trenutno 74. na ATP listi, samo se srušio.

Pretpostavlja se da je razlog vrućina, odnosno iscrpljenost, zbog čega je morao i da preda meč prilikom rezultata 4:6, 7:5, 2:1.

U trenutku prekida meča, temperatura je bila viša od 35C.

Mnogima je pažnju skrenulo i ponašanje njegovom protivnika Mayota, koji je bio poprilično hladan u momentima kada su svi priskočili u pomoć njegovom zemljaku.

Cazaux je, inače, na najboljoj poziciji u karijeri, a ove sezone ima skor 5-3 na ATP turu, a pažnju na sebe privukao je tokom ovogodišnjeg Australijen opena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...