MILANOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU PLENKOVIĆA, ČOVIĆA I DODIKA, I UPITAO HRVATSKOG MINISTRA: "Oleg, a kako ide..."

(...) bratov posao s kamionima?!

  • Mini market

  • 20. Mar. 2024  20. Mar. 2024

  • 0

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović oglasio se na društvenim mrežama.

On je na svom facebook profilu objavio fotografiju iz prošlosti, hrvatskog premijera Andreja Plenkovića sa Draganom Čovićem i Miloradom Dodikom kao odgovor potpredsjedniku vlade i ministru mora, prometa i infrastrukture Hrvatske Olegu Butkoviću.

"Oleg, a kako ide bratov posao s kamionima?! Posluje li s Hrvatskim cestama i na gradnji mosta prema Banja Luci?", napisao je Milanović.

Povod za ovu objavu Milanovića je bila reakcija Butkovića koji je par sati ranije napisao tekst o srpskom osvajačkom programu Vučića, Dodika i Porfirija, prenose Vijesti.ba.

"Dok Milanović rastače ustavno-pravni poredak, njegov veliki prijatelj Dodik, u društvu Vučića i Porfirija, priprema novi pohod na susjedne države. Ona poznata rečenica Stjepana Radića mogla bi se vrlo lako primjeniti i na Milanovića: Ne srljaj ko gusak u Laktaše!", napisao je HDZ-ov ministar Butković.

Uzavrelo poltičko tlo u Hrvatskoj ne prestaje da se 'trese' nakon najave kandidature Milanovića za premijera, a za koju je Ustavni sud Hrvatske jasno istakao "da bi bio kandidat na izborima, Milanović mora podnijeti ostavku na mjesto predsjednika države".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...