ZBUNIO GA BOSANAC: Enis Bešlagić ostao zatečen -"Šta vam je to trebalo u showu..."

Transformirao u energičnu američku pjevačicu Pink.

  • Estrada

  • 21. Mar. 2024  

  • 1

Bosanskohercegovački glumac Faris Pinjo dobio je za zadatak u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato", transformirati se u američku pjevačicu Pink.

"Mislim da mi je stilski bliska, bit ću Pink i drago mi je što ću biti Pink! U ovom spotu je opasna i luda, volim takve izazove", priznao je Faris.

"Što vam je trebao Faris u showu? Nema tu kraja, vidiš da samo raste i od svake osobe on napravi čudo. Malo je ličio i na Indiru", zaključio je Enis Bešlagić, jedan od članova žirija..

alt

"Ja sam se bojao kada si uzeo pilu u ruke, ali falilo mi je njezine muške lude energije. Ovaj show je stvoren za zabavu, a ja sam se beskrajno zabavio", izjavio je drugi član žirija Mario Roth.

"On toliko duše da u svaki nastup. Molim da te ocjene ne obeshrabre jer si nevjerojatan talent. Faris je mene kupio od prve emisije", priznala je Minea.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...