"BIO JE VEOMA ZADOVOLJAN": Stevandić uručio Lavrovu rođendanski poklon

Bio je veoma zadovoljan, pozdravio je sve u Republici Srpskoj, posebno predsjednika Milorada Dodika", rekao je Stevandić.

  • Mini market

  • 21. Mar. 2024  

  • 1

Predsjednik Narodne Skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić uručio je večeras ministru spoljnih poslova Rusije Sergeju Lavrovu dres banjalučkog kluba Borac, tokom prijateljske utakmice između Rusije i Srbije u Moskvi.

"Lavrovu sam za rođendan poklonio dres banalučkog Borca sa njegovim imenom na leđima, kao i trenerku i šal. Bio je veoma zadovoljan, pozdravio je sve u Republici Srpskoj, posebno predsjednika Milorada Dodika", rekao je Stevandić, prenosi RTRS.

U prijateljskom meču Rusija je savladala Srbiju sa 4:0.

"Rezultat je bio potpuno u drugom planu. Ovde je bio veliki broj uglednih ljudi, političara. Zaista smo uživali i družili se i nadam se da ćemo to vrlo brzo da ponovimo u Beogradu, a možda i u Banjaluci", naveo je Stevandić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...