HARIS DŽINOVIĆ NAKON RAZVODA: "Ne čujem se s njom, ne zanima me. Nisam ja...!"

Priveli su svoj brak kraju nakon duge 22 godine, a sada je pjevač za Kurir, prije nastupa u u Skadarliji, progovorio o razvodu od Meline.

  • Estrada

  • 22. Mar. 2024  22. Mar. 2024

  • 0

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerice Meline Džinović, iznenadila je javnost.

Priveli su svoj brak kraju nakon duge 22 godine, a sada je pjevač za Kurir, prije nastupa u u Skadarliji, progovorio o razvodu od Meline.

imageMelina i Haris Džinović (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

"Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan razvod. Prevareni muž zadnji sazna, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte me ništa pitati o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene", rekao je pjevač i izjavio kako "nije spreman za novu ljubav".

"To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze. Muzika i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pjesmama. S Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život", izjavio je 72-godišnji pjevač.

Inače, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije bio miran dok nije dobio njen broj telefona. Vjenčali su se u Dubrovniku, nakon 11 zajedničkih godina, na spektakularnoj jedrilici dugoj 88 metara. Ipak, bračni brodolom nije ga slomio. Jedrima punim iskustva uspješno plovi dalje.

"Inače bih sjedio u kući, tugovao, ne bih pjevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smijao... ", kaže.

U ovom trenutku, poput svakog oca, Haris najviše razmišlja o djeci.

"Oni su poprilično veliki, nije im to lako palo", kažu.

Kći Đina napunila je 20 godina, a sin Kan 18. Dok Đini ne smeta medijska pozornost, njen je brat nešto više samozatajan.

"On studira, voli financije, lovu, ekonomiju... Odličan je student, čista desetka, vidjet ćemo što će biti od njega", rekao je poznati pjevač.

Podsjetimo, Harisova kći Đina vrlo je popularna na društvenim mrežama, no šta on misli o društvenim mrežama i influencerima?

"Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vrijeme u kojem žive. Ja se u to niti ne želim miješati, niti se baš razumijem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tokom, ja podržavam", naglasio je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...