I ALEKSANDRA PRIJOVIĆ "U KAMPANJI" ZA IZBORE U SUSJEDSTVU: "Hrvatska treba Srbe, jer puna 'Arena'"...

(...) prija svima.

  • Estrada

  • 22. Mar. 2024  22. Mar. 2024

  • 0

Samostalna Demokratska Srpska Stranka (SDSS) na parlamentarne izbore ide pod sloganom "Hrvatska treba Srbe", a promotivni plakati su još zanimljiviji.

Iza kampanje stoji kreativac i dizajner Boris Malešević, koji je već radio i kampanju “Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj”.

Malešević je radio kampanju i za Andreja Plenkovića kada je preuzeo HDZ pod sloganom Vjerodostojno. Osmislio je i “Predsjednika s karakterom” kada se Zoran Milanović kandidirao za predsjednika, piše Dnevnik.hr.

Svi plakati idu s glavnom porukom “Hrvatska treba Srbe”, a onda se mijenjaju objašnjenja zašto: "Jer nema boljeg susjeda od komšije!", "Jer se bolje razumijemo bez prijevoda!", "Jer puna Arena prija svima"... (nakon što je folk pjevačica iz Beograda Aleksandra Prijović održala koncerte u pet punih Arena u Zagrebu, a i u Osijeku je zablistala).

Na slogan izborne kampanje osvrnuo se SDSS i na Facebooku. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...