PREDSJEDNIK BARCELONE O DOLASKU MBAPPEA U REAL: "On će ih uništiti!"

Prvi čovjek Barce se po prvi put oglasio oko dolaska Mbappea u redove Reala i nije birao riječi...

  • Sport

  • 22. Mar. 2024  

  • 0

Iako službene potvrde još nema, gotovo je sigurno da Kylian Mbappe na kraju sezone kao slobodan igrač napušta PSG i odlazi u Real Madrid. Oko jednog od najvećih transfera svih vremena sad se oglasio i predsjednik Barcelone Joan Laporta koji za svoje najveće rivale iz Madrida ima dramatično upozorenje.

Kylian Mbappe bi, prema za sada nepotvrđenim informacijama, samo za dolazak u Real Madrid i potpis ugovora trebao dobiti 100 milijuna eura bonusa 'za vjernost'. Uz to bi mu godišnja plaća trebala biti oko 30 milijuna eura, a to je značajno više od onoga što sada imaju najveće zvijezde i najplaćeniji igrači 'kraljeva' Vinicius Junior i Jude Bellingham.

Sve bi to, ako i kad Mbappe stigne na Santiago Bernabeu, moglo izazvati velike probleme u momčadi Reala, a baš je na to svoje najveće rivale jasno upozorio predsjednik Barcelone Joan Laporta.

Prvi čovjek Barce se po prvi put oglasio oko dolaska Mbappea u redove Reala i nije birao riječi...

'Uopće ne zavidim Realu, a osim toga, još uvijek niti ne znamo hoće li Mbappe potpisati za njih. Vidjet ćemo...', kazao je Laporta te istaknuo:

'A ako i kad Mbappe dođe, u tom slučaju Real ima problem. Morat će prodati nekog da bi ga doveli, zar ne? A neće ni Mbappe i Vinicius moći igrati na istoj poziciji, nije li tako? A da ne govorimo o iznosima plaće koji se spominju. Siguran sam da će to uništiti svlačionicu Reala', zaključio je predsjednik Barcelone Joan Laporta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...