SA JAHORINE STIŽE ZANIMLJIVA FOTOGRAFIJA: Intrigantan susret predsjednika PDP-a i najpoznatijeg povratnika u politiku

Da li su on i Borenović već sada dogovarali postizbornu skupštinsku koaliciju?

  • Politika

  • 23. Mar. 2024  

  • 1

Sa Jahorine stiže zanimljiva fotografija. Sastanak predsjednika PDP-a Branislava Borenovića i najavljenog povratnika u politiku Igora Radojičića.

Mada PR stručnjak Dragan Močević, koji se našao u njihovom društvu i objavio fotografiju, tvrdi da su razgovarali “o svemu osim o politici”, teško je povjerovati u to. Naročito ako se zna da je bivši gradonačelnik Banje Luke najavio da se vjerovatno vraća u političke vode. I čiji bi povratak mogao da utiče na političke prilike u Banjoj Luci, kojom kao gradonačelnik vlada onaj od koga je izgubio prije četiri godine Draško Stanivuković. Dok Skupštinom grada vladaju oni koji su Radojičića smijenili u izbornoj noći, a potom ga isključili iz stranke.

Kako se spekuliše, Radojičić će prije imati svoju listu za Skupštinu grada, nego što će se u oktobru kandidovati za gradonačelnika.

Da li su on i Borenović već sada dogovarali postizbornu skupštinsku koaliciju?

(Srpskainfo)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...