ZAJEDNIČKA PRESS KONFERENCIJA NA MARINDVORU: Predsjednici stranaka "Trojke" sutra se obraćaju javnosti u zgradi...

(...) Parlamenta Bosne i Hercegovine.

  • Vijesti

  • 24. Mar. 2024  24. Mar. 2024

  • 18

Predsjednici SDP-a, NiP-a i NS-a održaće u ponedjeljak zajedničku press konferenciji.

"Pozivamo vas na press konferenciju predsjednika stranaka 'Trojke', koja će se održati u ponedjeljak, 25. marta, u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, sa početkom u 14 sati", navodi se u pozivu upućenom na adrese medije.

Tom prilikom obratit će se Nermin Nikšić, predsjednik Socijaldemokratske partije BiH, Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde te Edin Forto, predsjednik Naše stranke.

Teme obraćanja nisu navedene, ali se pretpostavlja da će lideri stranaka govoriti o evropskom putu BiH i reformama koje predstoje.

Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...