DRAMA U NARODNJAČKOM KLUBU U KARLOVCU: Konobarica "palila" šank pa zapalila goste; Četiri osobe su...

(...) teško povrijeđene, a tri lakše.

  • Hronika

  • 24. Mar. 2024  24. Mar. 2024

  • 1

U sitne noćne sate oko 2,30 , kako doznaje Radio Mrežnica, konobarica je “palila” šank i to pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima. Prema prvim informacijama zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba što se vidi na snimci koja kola društvenim mrežama.

Dok šank “gori” zbog “ugođaja” čuje se glazba i stihovi “... ove noći pijani”, a u jednom trenutku dolazi do nadrealnih scena - vatra zahvaća barem tri osobe koliko se vidi na snimci, prenosi Tportal.

Zavladala je panika, vrlo brzo stigla je policija, dok su ozlijeđeni odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

Oko 10 sati oglasila se i karlovačka policija koja je navela dasu četiri osobe teško i tri lakše povrijeđene.

'Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše ozlijeđene opeklinama koje se nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje djelatnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i ozljeđivanja osoba za šankom. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja', istaknula je policija.

Nakon incidenta, na društvenim mrežama se oglasio vlasnik kluba "Monaco" Goran Fancev koji je zbog svega izrazio žaljenje, zaželio brz oporavak ozlijeđenima, najavio pokrivanje nastale štete na svim stvarima oštećenih, a ponudio je i pomoć oštećenim osoboma.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...