ROMANTIČARI S KARABURME: Nekadašnji igrač i trener Želje poznati beogradski klub vratio u srbijansku elitu

OFK Beograd obezbijedio je prvo mjesto.

  • Zabava

  • 29. Apr. 2024  29. Apr. 2024

  • 0

Fudbaleri OFK Beograda izborili su plasman u najlietniji rang fudbala u Srbiji.

OFK Beograd obezbijedio je prvo mjesto pobjedom nad Tekstilcem u gostima (2:1). Ovaj klub sa klupe vodi nekadašnji trener Želje Simo Krunić.

"Sjajno je što će ovakav klub ponovo biti dio elite. Ovo je uspjeh, prije svega, igrača, stručnog štaba, navijača. Mislim da sve ovo ne bismo mogli da ostvarimo bez podrške Stefana Babovića i Kostadina Terzića. Ovo mi je jedan od najdražih uspjeha u trenerskoj karijeri. Za dvije godine uspjeli smo da dođemo od Srpske lige do elitnog ranga. Veliki uspjeh na ličnom planu, naravno, za cijeli klub. Bez obzira na takmičenje, treba dva puta zaredom biti prvi", izjavio je Krunić, prenose Sportske.ba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...