MIRSAD HADŽIKADIĆ PITA SCHMIDTA: "Dodik vam prijeti, čak se i Čović okrenuo protiv vas, koga se bojite?"

"Ako Vi ne donesete poštenije izbore, neće niko. A poluge imate. Pa šta čekate?"

  • Politika

  • 24. Mar. 2024  24. Mar. 2024

  • 6

Predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić osvrnuo se na izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine te je pozvao visokog predstavnika Christiana Schmidta da donese poštene izbore. 

"Gospodine Schmidt, zar nije jasno da vladajućim strankama nije u interesu da izbori budu pošteni? Zar još uvijek čekate da se oni dogovore?

Dogovorit će se oni lako o legitimnom predstavljanju, ali o poštenju, Boga mi teško. Dodik Vam prijeti da ne smijete. Čak se i Čović okrenuo protiv Vas, jer mu niste već isporučili sve. Trojka kao i obično za javnost jedno, a u zakonima drugo.  

Ako Vi ne donesete poštenije izbore, neće niko. A poluge imate. Pa šta čekate? Koga i čega se bojite?", napisao je Hadžikadić U svojoj reakciji.  

GOSPODINE SCHMIDT, KOGA I ČEGA SE BOJITE Gospodine Schmidt, zar nije jasno da vladajućim strankama nije u interesu da...

Objavljuje Mirsad HadžikadićNedjelja, 24. ožujka 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...