BRILJANTNA UTAKMICA BH. KOŠARKAŠA: Džanan Musa vodio Real Madrid do još jedne pobjede

Kraljevi su uspjeli slaviti pobjedu rezultatom 86:78.

  • Sport

  • 24. Mar. 2024  

  • 0

Bh. košarkaš Džanana Musa odigrao je fantastičnu partiju u utakmici 26. kola španske ACB lige između Palencije i Real Madrida.

Kraljevi su uspjeli slaviti pobjedu rezultatom 86:78, a Musa je utakmicu završio sa 21 poenom uz dva skoka i jednu asistenciju.

Musa je proteklih dana imao dosta problema zbog stomačnog virusa koji je zadobio uoči utakmice Eurolige sa ALBOM u Berlinu koju je odgledao sa klupe, navodi Sport1.

Dva dana kasnije na utakmici protiv Partizana imao je jako malu minutažu, ali današnja partija pokazala je da su zdrastveni problemi iza njega.

Bh. košarkaš je bio najefikasniji igrač svoje ekipe, a pratili su ga Facundo Campazzo sa 15 i Gabriel Deck sa 11 poena. 

Kraljevi su tako ostvarili 23. prvenstvenu pobjedu ove sezone. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...