SEVERINA PRIPREMILA ZABAVU POD MASKAMA: "Nisam ni htjela da mi život bude Dinastija" (VIDEO)

Tema zabave bila je kultna serija iz 80-ih, Dinastija.

  • Estrada

  • 24. Mar. 2024  

  • 0

Nikad nisam htjela biti Alexis, ali nikad nisam ni htjela da mi život bude Dinastija, napisala je pjevačica Severina na društvenim mrežama ispod videa kojim se pohvalila kako je priredila zabavu pod maskama.

Tema zabave bila je kultna serija iz 80-ih, Dinastija.

Na snimci se vidi kako njeni uzvanici hodaju svečano odjeveni, a zatim su i zaplesali. Pjevačica se za tu priliku maskirala u Alexis Colby, zloglasnu bivšu supruge Blakea Carringtona.

Poznate dame bile su oduševljene partyjem.

"Znati se zaje*avati na svoj račun je najveća umjetnost življenja! P.S. Dinastija nam je svima najdraža serija", napisala joj je glumica Ana Gruica Uglešić

"Dobro sestro što je ovo? I gdje sam ja?",  pitala ju je Iva Radić

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...