DRAMATIČNE SNIMKE IZ RUSIJE: Ruske oslobodilačke snage već 15. dan granatiraju Belgorod, odjekuju detonacije, čuju se sirene…

Stižu i prve snimke s lica mjesta.

  • Evropa

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski pozvao je na održavanje međunarodnog mirovnog summita, a prije ove godine Švicarska je objavila da će biti njegov domaćin te da se raspravlja o datumu i detaljima.

Ruski predsjednik Vladimir Putin ranije je odbacio ukrajinski mirovni plan kojim se poziva na povlačenje ruskih snaga i vraćanje granica Kijeva iz 1991., uključujući Krim koji je Rusija zauzela i pripojila 2014. Opisao ga je "neprovedivim".

U isto vrijeme antiputinovske ruske oslobodilačke snage 15. dan zaredom granatiraju ruski pogranični grad Belgorod.

Stižu i prve snimke s lica mjesta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...