FUP POSTUPIO PO AKTU NCB INTERPOL BEOGRAD: Ovo su imena uhapšenih u Hadžićima

Nove informacije iz FUP-a.

  • Hronika

  • 28. Mar. 2024  28. Mar. 2024

  • 0

Tri osobe iz okoline Hadžića uhapšene su zbog tvrdnji da imaju informacije o nestaloj djevojčici Danki Ilić i za te podatke tražile 50.000 maraka, potvrđeno je iz FUP-a za Vijesti.ba.

Uhapšeni su Bashar Tufankiji, Zakuan Tufankiji i Muhamed Tufankiji.

Federalna uprava policije postupajući po aktu NCB Interpol Beograd poduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultirale lišavanjem slobode tri osobe na teritoriju Hadžića.

Podsjećamo, istražitelji Odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice u Srbiji, odnosno koje su tražile 50.000 KM za otkrivanje informacija.

"Maloljetna djevojčica nije pronađena na teritoriju Hadžića, a u toku je kriminalistička obrada uhapšenih", kazao je ranije federalni inspektor Ervin Mušinović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...