KONSTANTNE TURBULENCIJE: Paris Saint-Germain gubi Mbappea na ljeto, ali nije jedini koji odlazi

Moć sadašnjeg sportskog direktora Antera Enriquea raste, Nasser Al-Khelaifi mu sve više vjeruje i on bi trebalo da preuzme ozbiljniju ulogu u klubu

  • Sport

  • 29. Mar. 2024  

  • 0

​Fudbalski klub Paris Saint-Germain pretrpit će značajne promjene tokom ljeta. Odlazak Kyliana Mbappea bitće nenadoknadiv iz više aspekata, kako onih na terenu, tako i onih van njega. Međutim, ne bi trebalo da bude jedini čiji će odlazak značiti ozbiljnije promjene u redovima “Prinčeva”.

Naime, kako javlja “L'Eqiupe”, kofere polahko može da pakuje i sportski savjetnik Luis Campos koji je došao iz Lillea zajedno sa Christopheom Galtierom prije dvije godine.

On je stigao sa jasnim zadatkom – da bude jedan od ljudi zaduženih da Kylian Mbappe ostane barem do 2025. godine. To je uspješno obavljeno, a sada bi mogao da krene nekim drugim putem.

Moć sadašnjeg sportskog direktora Antera Enriquea raste, Nasser Al-Khelaifi mu sve više vjeruje i on bi trebalo da preuzme ozbiljniju ulogu u klubu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...