EFEKTNO MODNO RJEŠENJE: Severina u maksi suknji koju krasi jedan predimenzioniran detalj (FOTO)



Severinana fotografijama nosi sivi komplet iz nove Ready to Wear kolekcije britanske modne kuće Alexander McQueen, na čijem se čelu od oktobra prošle godine nalazi kreativni direktor Seán McGirr.

  • Žena

  • 29. Mar. 2024  

  • 0

Severina na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i jedno urbano izdanje kojim dominira nekoliko upečatljivih komada u sivoj boji.

Severina je na Instagramu objavila vlastite fotografije u kombinaciji koju naziva pedeset nijansi sive i tako podsjetila svoje pratitelje na popularni knjižni serijal autorice E. L. James po kojem su snimljeni filmovi s Dakotom Johnson i Jamiejom Dornanom u glavnim ulogama.

Severinana fotografijama nosi sivi komplet iz nove Ready to Wear kolekcije britanske modne kuće Alexander McQueen, na čijem se čelu od oktobra prošle godine nalazi kreativni direktor Seán McGirr.

Tačnije, nosi maksi suknju u srebrnoj boji koju krasi predimenzionirana mašna smještena na boku.

Osebujnu suknju iskombinirala je uz kratki kardigan od mješavine vune i kašmira koji karakteriziraju okrugli izrez i rukavi u obliku čahure ukrašen s tri dekorativna dugmića, navodi Zadovoljna.hr.

Uz ovu kombinaciju odlično su se uklopile i metalik srebrne cipele s visokom potpeticom. Jedini odjevni komad koji nije izrađen u nekoj nijansi sive jest kožni top koji proviruje ispod okruglog izreza kardigana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...