"SB" U FERHADIJI: Ponovo pala fasada s jedne od zgrada u Sarajevu (FOTO)

Pogledajte šta je zabilježio fotoreporter "SB" na našim ulicama!

  • Mini market

  • 29. Mar. 2024  29. Mar. 2024

  • 1

Nakon što su u februaru zabilježena dva slučaja obrušavanje fasade sa zgrade u centru Sarajeva, danas je fotoreporter "Slobodne Bosne" zabilježio novi - na ulazu u restoran "Sedef", nedaleko od sarajevske Katedrale. 

Prvi slučaj dogodio se u ulici Ferhadija kada je pao komad fasade sa zgrade i tom prilikom povrijedio 72-godišnju Sarajku, a drugi u sarajevskom naselju Marijin-Dvor. 

Podsjećamo, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić oglasila se nakon prvog događaja na Ferhadiji i kritikovala upravitelje zgrada i njihovu neodgovornost za ovakva dešavanja.

Nedugo nakon tog događaja, zbog jakog vjetra spala je i jedna od kazaljki sa sata na sarajevskoj Katedrali, nakon čega je gradonačelnica obećala da će Grad Sarajevo snositi troškove popravke sata. Potom su iz gradske uprave saopćili i kako se obnavljaju fasade u gradu kako se ovo ne bi događalo. 

Pogledajte šta je zabilježio fotoreporter "SB" na našim ulicama!  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...