"JAK JE SAMO NA RIJEČIMA": Crnadak o Dodikovoj izjavi da će Schmidt biti uhapšen i deportovan ako dođe u RS

– Dodik treba što prije da ode i spasi Republiku Srpsku. Postao je ogroman teret, Republika Srpska je ugrožena više nego ikada zbog njega i njegove politike – napisao je Crnadak.

  • Mini market

  • 31. Mar. 2024  

  • 1

Dodik neće uhapsiti Schmidta, niti će se lokalni izbori provesti po njegovom zakonu.

Napisao je to u objavi na svom Facebook nalogu šef kluba poslanika PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Igor Crnadak.

Crnadak je istakao da je predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, postao teret za Republiku Srpsku.

– Dodik treba što prije da ode i spasi Republiku Srpsku. Postao je ogroman teret, Republika Srpska je ugrožena više nego ikada zbog njega i njegove politike – napisao je Crnadak.

Crnadak smatra da je Dodik manipulator i kukavica, te da je jak samo na riječima.

– Dodik je najobičniji manipulator i kukavica, koji je samo jak na riječima. Samo je hrabar u Narodnoj skupštini, kada ima neograničeno vrijeme i kada vrijeđa i psuje, a zna da mu niko ne može odgovoriti – smatra Crnadak.

Potom, Crnadak je upitao Dodika:

– Još jednom ga pitam: zašto nije uhapsio sudiju Okružnog suda u Banjaluci, koji je priznao Ustavni sud BiH i prekršio zakon koji je usvojila Narodna skupština o neprovođenju odluka Ustavnog suda BiH? Kao neka curica se ponaša, kao preplašeni miš. Dodik ni ime tog sudije ne smije reći na glas, a kamo li nešto uraditi!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...