IZ BEOGRADA ŠALJU PORUKE RATA: Vučić naručio Dodiku vojnu jaknu. Ovaj odgovorio da će je ponijeti u Sarajevo (VIDEO)

Neslana šala političkog lidera bosanskih Srba koja se može protumačiti na više načina.

  • Politika

  • 31. Mar. 2024  

  • 11

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, ugostio je danas u Batajnici predsjednika Rs Milorada Dodika, te su tom prilikom posjetili jedinice Ratnog vazduhoplovstva i protuvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije, prenosi Politički.ba.

Tom prilikom Vučić je od vojnih pilota dobio jaknu ratnog vazduhoplovstva sa njihovim oznakama, pravljenu za njega specijalno.

U tom momentu Vučić je za Dodika naručio istu takvu jaknu uz poruku da će je on platiti.

To je Dodik prokomentarisao riječima: “Kad pođem u Sarajevo da ponesem”, nakon čega se nasmijao skupa sa jednim vojnikom koji se nalazio u blizini.

Ovakva, u najmanju ruku neslana šala, mogla bi se protumačiti na više načina.

Detalj u vezi jakne možete pogledati od 1.04.40 na uživo prijenosu Tanjuga na snimku koji se nalazi ispod.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...