PRVOAPRILSKO IZNENAĐENJE U HERCEGOVINI: Vukanović pozvao građane i medije da svjedoče važnom događaju…

Vrijedne Trebinjke su cijeli dan pripremale iznenađenje.

  • Mini market

  • 01. Apr. 2024  

  • 0

Odbornici stranke Za pravdu i red došli su na ideju da na prirodan i šaljiv način obilježe punoljetstvo, punih 18 godina petparačke priče i najava Dodika i njegovih podanika  o famoznom aerodromu Trebinje.

-Vrijedne Trebinjke su danas cijeli dan pripremale našu prvoaprilsku šaljivu tortu, posnu, koju ćemo sutra tačno u podne probati i podijeliti sa sugrađanima, poručio je zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

VOJNI EKSPERT BERKO ZEČEVIĆ ZA 'SB': 'Ko još vjeruje da aerodrom u Trebinju  predstavlja samo ekonomski interes, on bez proruske vlasti u Crnoj Gori  nema nikakvog efekta' | Slobodna Bosna

-Prvobitno je bio plan da se sa sugrađanima počastimo na Trgu slobode, ispred štanda knjiga našeg Dula, ali je danas nažalost iznenada preminuo mladić, pokoj mu duši i saučešće porodici, koja ima fotografsku radnju upravo na ovom mjestu pa nije primjereno nikakvo okupljanje. Tortom ćemo se počastiti stotinjak metara dalje, ispred sjedišta Aerodroma Trebinje, u Ulici cara Lazara, kod Krajiške kuće i sjedišta Skupštine grada Trebinja.

PROPAST ZAJAMČENA: Fantomski Aerodrom Trebinje i pitanje - Tko je ovdje  lud!?

Pozivamo građane i predstavnike medija da dođu, vide i probaju tortu iznenađenja, koja se još uvijek sprema ali će biti gotova do ujutru, vjerujemo da će biti ukusna i zanimljiva, pravo prvoaprilsko iznenađenje i šala za Trebinjce, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...