SNIMAK POSTAO VIRALAN: Djevojka opisala bizarno iskustvo sa bolnicom koja joj je "papreno" naplatila ispuštanje vjetra (VIDEO)

Probudila se s "najstrašnijim bolovima u trbuhu" te je hitno prebačena u bolnicu

  • Šareni svijet

  • 01. Apr. 2024  

  • 0

Priču Amerikanke Cinthanie o odlasku na hitnu zbog želučanih problema na društvenim mrežama popratilo je više od dva milijuna ljudi.

Iskustvo iz bolnice dugo će pamtiti ona, ali i svi koji su čuli priču o njezinim "najskupljim želučanim plinovima".

Naime, probudila se s "najstrašnijim bolovima u trbuhu" te je hitno prebačena u bolnicu - no njezino stanje nije bilo tako ozbiljno kako se pribojavala. Nakon što su izbezumljeni liječnici jurili uokolo tražeći snimke kako bi otkrili u čemu je problem, djevojka je otišla u kupaonicu. 

Tada je ispustila "najjači plin ikada" i na svoju sramotu shvatila da je njezina bol nestala.

Iako to nije bilo dovoljno traumatično, Cinthanie je na izlasku iz bolnice dobila kuvertu s računom.

- Što mislite koliko će me koštati ispuštanje plina na hitnoj bez osiguranja? Odmah ti kažem da nisi u pravu. Broj je puno veći nego što većina ljudi misli. Ovaj plin me je koštao 7.935,10 eura  - otkriva ona.

Mislila je da nešto veliko nije u redu s njezinim želucem jer je to jutro bol bila nevjerojatna i kako opisuje, nije mogla hodati nego je puzala po podu. No skener koji je naknadno stigao potvrdio je da je riječ o “vjetru”.

Ipak, djevojka ističe da je svjesna da nije osigurana, ali da nije očekivala tako veliki račun za nešto što je na kraju sama riješila.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...