DVADESET GODINA OD NJEGOVE SMRTI: Izložba slika autora Bode Kovačevića i koncert "Indexi i prijatelji" (FOTO)

Bodo Kovačević bio je kompozitor, gitarist i istaknuta figura u kultnom bendu Indexi.

  • Kultura

  • 01. Apr. 2024  01. Apr. 2024

  • 1

Izložba slika autora Bode Kovačevića, legendarnog člana benda Indexi bit će otvorena na dan obilježavanja 20 godina od njegovog odlaska, 13. aprila u Bosanskom kulturnom centru.

Ova počast njegovom umjetničkom naslijeđu dodatno će biti obilježena koncertom "Indexi i prijatelji", gdje će se pridružiti muzičke legende kako bi se odao počast njegovom životu i radu.

Bodo Kovačević bio je kompozitor, gitarist i istaknuta figura u kultnom bendu Indexi. No, manje je poznato da se Bodo bavio i slikarstvom, posebno akvarelom.

Ulaz na izložbu je slobodan, a počast će mu odati i članovi benda indexi, najuža rodbina i prijatelji, saopćili su organizatori.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...