SLAVNA AMERIČKA GLUMCA SVJESNA JE DA JE KRAJ: Otkrila zbog čega poklanja i prodaje svoje stvari usred borbe za život...

Rekla je da zna da ljudima u njezinom životu neće biti lako, ali i da sama sebi želi olakšati.

  • Estrada

  • 03. Apr. 2024  

  • 0

Glumica Shannen Doherty, vodi tešku bitku s rakom koji je u četvrtom stadiju, a sada kaže kako poklanja i prodaje svoje stvari usred hrabre borbe. 

52-godišnja zvijezda "Beverly Hillsa" bila je gošća podcasta "Let's Be Clear" te je objasnila kako se rješava svojih stvari u nastojanju da olakša majci Rosi Doherty, u slučaju da ona napusti ovaj svijet. 

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama - znam da će joj biti teško ako umrem prije nje", rekla je zvijezda Beverly Hillsa, 90210.

"Budući da će joj biti tako teško, želim da druge stvari budu puno lakše. Ne želim da ona ima hrpu stvari s kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune namještaja", objasnila je Shannen.

Glumica rođena u Memphisu, Tennessee, koja je vodila iskrene razgovore o svojoj smrtnosti u podcastu, rekla je da zna da ljudima u njezinom životu neće biti lako, ali i da sama sebi želi olakšati.

Doherty je također rekla da je njezina sklonost kupovanju antikviteta rezultirala ogromnom kolekcijom namještaja, te da je tužna što su čamili u skladištu.

"Ne uživam ni ja, ni drugi ne uživaju, a treba li mi išta od toga? Trebam li imati tri stola za trpezariju? Odgovor je ne, niko od nas zapravo ne treba sve stvari koje imamo, a svi bismo mogli malo raščistiti stvari i ne postati skupljač, kao što sam ja radila sa svim svojim namještajem", zaključila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...