NA IFTARU SA REISOM: Murphy, Finci i Schmidt - oglasio se i OHR

Reisul-ulema Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović organizovao je u utorak iftar na kojem su prisustvovali brojni međunarodni i domaći zvaničnici.

  • Vijesti

  • 03. Apr. 2024  03. Apr. 2024

  • 1

Reisul-ulema Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović organizovao je u utorak iftar na kojem su prisustvovali brojni međunarodni i domaći zvaničnici.

Između ostalih, priustan je bio visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt, ambasador Sjedinjenih Američkih Država Michael Murphy, direktor Uprave za vanjske poslove i dijasporu Rijaseta Islamske zajedncie u Bosni i Hercegovini Muhamed Jusić, vrhbosanski nadbiskup mons. Tomo Vukšić, predsjednik Jevrejske zajednice u BiH Jakob Finci i apostolski nuncij u BiH Francis Assisi Chullikatt. 

"Izrazita mi je čast biti pozvan na iftar koji je upriličio reisul-ulema Kavazović, u duhu međuvjerskog dijaloga i razumijevanja. Želim svim vjernicima blagoslovljenu posljednju trećinu Ramazana, te snagu i vjeru da izdrže posljednje dane posta", rekao je ovim povodom visoki predstavnik Schmidt.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...