POPUT JUNAKA IZ AKCIONIH FILMOVA: Mohamed Salah se na treningu Liverpoola pojavio u odijelu (VIDEO)

Tako je u videu sastanak vodio škotski bek, a ekipa je imala zadatak osmisliti niz ideja. Jedna od njih je bio i plan nakon odlaska Jürgena Kloppa, ali i šta uraditi za Dan planete zemlje.

  • Šareni svijet

  • 04. Apr. 2024  04. Apr. 2024

  • 0

Jedan od najboljih fudbalera engleskog Premiershipa, Mohamed Salah, na trening Liverpoola stigao je u odijelu i leptir mašni, a to je izazvalo znatiželju kod navijača ovog tima.

Navijači tima sa Anfielda priželjkivali su kako se radi o potpisu novog ugovora, ali čini se da od toga neće biti ništa, barem ne za sada.

Salah se “skockao” za Dan planete zemlje koji se obilježava tokom ovog mjeseca, a pored Salaha u video zapisu pojavljuju se Dominik Szoboszlai, Darwin Nunez i Andy Robertso.

Tako je u videu sastanak vodio škotski bek, a ekipa je imala zadatak osmisliti niz ideja. Jedna od njih je bio i plan nakon odlaska Jürgena Kloppa, ali i šta uraditi za Dan planete zemlje, prenosi N1.

U svemu tome pojavio se i Mo Salah poput junaka iz akcionih filmova.

Inače, ova strategija Liverpoola potiče još iz 2021. godine, a promovira povećanje svijesti kada je u pitanju budućnost planete zemlje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...