IZ MUP-a KS ZA "SB": Težak udes u Sarajevu, povrijeđene tri osobe u lančanom sudaru, vozač pobjegao (VIDEO)

Iz MUP-a KS su za "SB" naveli kako su povrijeđene osobe prevezene u Opću bolnicu "Prim. dr. Abdulah Nakaš" na ukazivanje ljekarske pomoći i dijagnosticiranje stepena povreda.

  • Hronika

  • 04. Apr. 2024  04. Apr. 2024

  • 0

U sarajevskom naselju Buća Potok došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su povrijeđene tri osobe, potvrdili su za "Slobodnu Bosnu" iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako saznajemo, saobaćajna nesreća se dogodila oko 12:30 sati u blizine Osnovne škole "Avdo Smailović" u ulici Adema Buće gdje su automobilom udarena dva pješaka.

Do nesreće je došlo, prema riječima očevidaca, tako što je vozač jednog od automobila stao pješačima da pređu cestu, a iza njega i vozač Renaulta, dok se vozač Audija zabio u Renaulta i  tako “pokupio” žensku osobu i dijete, a povrede je zadobio jedan od vozača.

Iz MUP-a KS su za "SB" naveli kako su povrijeđene osobe prevezene u Opću bolnicu "Prim. dr. Abdulah Nakaš" na ukazivanje ljekarske pomoći, a dijagnosticirane su im lakše tjelesne povrede.

Kako saznajemo, vozač koji je skrivio ovu nesreću je pobjegao, a trenutno se poduzimaju sve mjere i radnje da bi se on pronašao. 

Uviđaj na mjestu događaja obavljaju pripadnici PU Novi Grad, a više informacija bit će poznato kasnije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...