TARIK JU JE BLIJEDO GLEDAO: Takmičarka u "Milijunašu" stigla do 11. pitanja, potrošila je dva džokera zbog...

Korinin put do glavne nagrade zaustavilo je 11. pitanje.

  • Show

  • 05. Apr. 2024  

  • 0

U prvom aprilskom izdanju emisije Tko želi biti milijunaš gledali smo nastup Korine Hrkać iz prethodne emisije. Korina je stigla do 11. pitanja i osvojila 5.000 eura.

26-godišnja Korina Hrkać iz Zagreba otvorila je emisiju nastavljajući nastup iz prethodne u kojoj je osvojila 150 eura. 

Nakon samostalne igre, prvi džoker zatrebala je na osmom pitanju u kojem se tražio uljez autoportreta Van Gogha.

Publika je najviše odgovora dala odgovoru pod C s majmunom, čak 78 %, dok nijedan glas publike nije dobio odgovor pod A, slamnati šešir. Korina je uz pomoć publike osvojila 1.000 eura i nastavila igru.

Nakon što je znala odgovor na pitanje o radnji videoigre „Hogwarts Legacy”, novu pomoć džokera zatrebala je na 10. pitanju za 5.000 eura koje je glasilo „Koja je opera premijerno izvedena podnaslovom "Almaviva, ili nekoristan oprez"?.

Poziv je uputila Jakovu koji je dao 70 % odgovoru pod C, Prodana nevjesta.

Kako bi bila što sigurnija, Korina je odlučila iskoristiti i džoker „pola-pola” jer se radilo o pitanju kojim se prelazi drugi prag.

Srećom da je to učinila jer je tim džokerom eliminiran odgovor koji joj je sugerirao njezin džoker „zovi”.

Između preostala dva ponuđena odgovora odlučila je pogađati i izabrala je odgovor pod A, Seviljski brijač koji joj je donio minimalnih 5.000 eura!

Korinin put do glavne nagrade zaustavilo je 11. pitanje koje je glasilo: „Preko rijeke Guadiane moguće je ziplineom prijeći granicu između...”.

Korina Hrkać, Foto: Tko želi biti milijunaš/HRT

Na spomenutom pitanju nema rizika pa je Korina pogađala no nažalost odgovor pod B Španjolske i Francuske nije bio točan i napustila je igru s osvojenih 5.000 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...