PUKLA LJUBAV: Poznati glumački par rastaje se nakon 14 godina braka (FOTO)

Još u julu prošle godine činilo se da su Baron Cohen i Fisher sretni u braku. Glumica je se tad na društvenim mrežama hvalila zajedničkim odmorom u Grčkoj.

  • Show

  • 05. Apr. 2024  05. Apr. 2024

  • 0

Glumački par, Sacha Baron Cohen (52) i Isla Fisher (48), rastali su se nakon 14 godina braka u kojem su dobili troje djece - kćeri Olive (17) i Elule (13) te sina Montgomeryja (9).

Kako su sami objavili, nisu zajedno još od prošle godine.

"Nakon dugog teniskog meča, koji je trajao više od 20 godina, konačno odlažemo svoje rekete... Godine 2023. zajedno smo podnijeli zahtjev za razvod braka. Uvijek smo cijenili svoju privatnost i zato smo na ovoj promjeni radili tiho", objavili su na Instagram Storyju uz prigodnu fotografiju na kojoj poziraju u odjeći za tenis.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Instagram)

Par se upoznao 2001., a vjenčao 2010. Vijest o razvodu došla je nakon što je australska glumica Rebel Wilson (44) u svojim novim memoarima "Rebel Rising" iznijela šokantne tvrdnje o svom iskustvu s "je**nim" komičarom Sachom, s kojim je 2016. snimila komediju "(Ne)Profesionalac" ("The Brothers Grimsby"). U knjizi je, naime, napisala kako ju je Cohen nagovarao da se skine za neke scene iako je ona insistirala na "pravilu bez golotinje".

Sacha, zvijezda hit filmova "Borat", "Brüno" i "Diktator", sve je oštro demantirao.

"Tražio je da gurnem prst u njegovu stražnjicu jer je mislio da bi to bila smiješna scena u filmu. Osjećala sam se potpuno nepoštovanom", otkrila je Rebel u memoarima, prenosi Jutarnji list.

Još u julu prošle godine činilo se da su Baron Cohen i Fisher sretni u braku. Glumica je se tad na društvenim mrežama hvalila zajedničkim odmorom u Grčkoj, a u jednom intervjuu koji je dala početkom 2022. govorila je kako se u supruga zaljubila na prvi pogled.

"Upoznavanje sa Sachom za mene je bilo poput dobitka na lutriji. Naš odnos izgrađen je na zajedničkom smislu za humor i spremnosti na brak", rekla je za Marie Claire 2020.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...