JACKIE CHAN FANOVE ZABRINUO IZGLEDOM: Otkrio je o čemu se radi

Nakon što je fotografija sijedog Chana počela kružiti na X-u prošlog mjeseca, mnogi obožavatelji podijelili su u komentarima da su zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje. 

  • Show

  • 08. Apr. 2024  

  • 0

Dok je tokom vikenda slavio svoj 70. rođendan, slavni akcijski glumac Jackie Chan se osvrnuo na zabrinutost svojih obožavatelja zbog svog izgleda.

Nakon što je fotografija sijedog Chana počela kružiti na X-u prošlog mjeseca, mnogi obožavatelji podijelili su u komentarima da su zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje. 

Chan je u nedjelju obilježio rođendan objavom fotografije sebe na raznim filmskim setovima tijekom svoje duge holivudske karijere. Glumac je u opisu ustvrdio da je "mnogo prijatelja" zabrinuto za njegovo zdravlje nakon što se pojavila njegova fotografija s "bijelom bradom".

Iako imati sijede u dobi od 70 godina svakako nije neobično, Chan je odlučio progovoriti o svom novom izgledu. "Ne tako davno puno je prijatelja vidjelo neke moje nedavne fotografije na internetu i svi su bili zabrinuti za moje zdravlje. Želim iskoristiti ovu priliku da svima dam do znanja, ne brinite!" rekao je Chan.

"To je samo izgled lika za moj posljednji film. Lik zahtijeva da imam bijelu kosu, bijelu bradu i da izgledam staro", dodao je. Chan je također rekao da je "uvijek bio voljan isprobati nove stvari za film, bez obzira na to radi li se o izazovnoj koreografiji ili izgledu lika".

U svojoj objavi također je napisao: "Čak i prije današnjeg dana mnogi su me prijatelji podsjećali: 'Jackie, bit će ti 70. rođendan!' Svaki put kad bih čuo ovu brojku, srce bi mi stalo na trenutak - već imam 70 godina?"

"Biti u mogućnosti ostariti je sreća. Posebno za nas kaskadere, ne znamo koliko smo sretni što možemo ostariti", dodao je Chan. Slavni glumac istaknuo je kako je u "biznisu zabave 62 godine", dodajući da je "sretan" što i danas snima. "Gledanje ovih fotografija budi toliko lijepih sjećanja. Sve što mogu reći je: volim snimati filmove i volim vas sve", rekao je Chan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...