MINISTAR FORTO U POSJETI OSA BiH: Akcenat razgovora sigurnosna situacija u zemlji

Ministar Forto upoznao je generalnog direktora OSA-e BiH sa programima Evropske unije.

  • Vijesti

  • 11. Apr. 2024  11. Apr. 2024

  • 0

Generalni direktor Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine Almir Džuvo sastao se danas sa ministrom komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Edinom Fortom.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnim temama s posebnim akcentom na sigurnosnu situaciju u Bosni i Hercegovini.

Istaknuta je opredjeljenost za intenziviranjem saradnje između Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine i Ministarstva komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine s ciljem jačanja kapaciteta Agencije, sigurnosti građana i državnih institucija.

Ministar Forto upoznao je generalnog direktora OSA-e BiH sa programima Evropske unije koji, između ostalih, nude mogućnost za unapređenje cyber sigurnosti i napredne digitalne tehnologije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...