TIJELO MAJKE I DJETETA U MILJACKI: Oglasio se GSS nakon strašne tragedije u Sarajevu

Saopćili su da je akcija završena u 01:30 sati.

  • Hronika

  • 12. Apr. 2024  12. Apr. 2024

  • 0

Rano jutros građane Sarajeva zatekla je vijest o pronalasku beživotnog tijela žene i četverogodišnjeg djeteta u koritu Miljacke u ranim jutarnjim satima.

Iz Gorske službe spašavanja su saopćili da je Stanica Sarajevo u četvrtak, 11.04.2024. godine u 23:46 sati, zaprimila poziv MUP KS za asistenciju prilikom intervencije u koritu Miljacke, na području Bentbaše, općina Stari Grad.

"Na teren su prvi izašli pripadnici MUP-a, vatrogasci i hitna pomoć, ali zbog nepristupačnog terena bila je neophodna asistencija i spasilaca Gorske službe spašavanja - Stanica Sarajevo", naveli su iz GSS-a.

Saopćili su da je akcija završena u 01:30 sati.

"Porodici unesrećenih izražavamo iskreno saučešće", kazali su iz GSS-a.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...