UTAKMICA ZA PAMĆENJE: Jusuf Nurkić junak gostujuće pobjede Phoenixa nad Sacramentom, ali ni to nije sve...

Phoenix će u zadnjem kolu odmjeriti snage sa Minnesotom, a Sacramento igra protiv Portlanda.

  • Sport

  • 13. Apr. 2024  

  • 0

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić (29) bio je junak gostujuće pobjede Phoenixa nad Sacramentom.

Phoenix je u pretposljednjem kolu regularne sezone NBA lige savladao Sacramento sa 108:107, a Jusuf je osam sekundi prije kraja susreta bio siguran sa linije za slobodna bacanja i donio trijumf svom timu.

Bh. centar je na parketu proveo 32 minute, ubacio 10 poena, imao 10 skokova te tri asistencije ostvarivši novi double-double učinak.

Najefikasniji u Phoenixu bili su Durant sa 28, Booker sa 21 te Beal sa 20 koševa.

U poraženom Sacramentu istakao se Sabonis sa 25 poena.

Phoenix je trenutno sedmi na Zapadnoj konferenciji sa 48 pobjeda i 33 poraza, dok je Sacramento na 10. mjestu sa 45 pobjeda i 33 poraza te je osigurao play-in.

Phoenix će u zadnjem kolu odmjeriti snage sa Minnesotom, a Sacramento igra protiv Portlanda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...