SEVERINA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: "Čime se hrani, kako neko može izgledati ovako dobro?" (VIDEO, FOTO)

U komentarima su prijatelji i pratitelji bili oduševljeni videima iz Zadra

  • Estrada

  • 15. Apr. 2024  

  • 0

 U subotu je Severina pjevala pred rasprodanom dvoranom Krešimira Ćosića u Zadru. Održala je koncert koji se rasprodao tjednima unaprijed. "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da su došli ljudi iz svih krajeva Dalmacije i Hrvatske. Kažu da smo, uz ovaj, mogli napraviti još koji koncert u Zadru, no ovim putem bih htjela iskoristiti priliku, da nakon ove prekrasne euforije koja se večeras dogodila, najavim veliku turneju krajem iduće godine, u sklopu koje ćemo ponovno doći u Zadar, da nadoknadim svima koji su večeras htjeli biti s nama, a nisu uspjeli", rekla je Severina. 

Prvo je podijelila video svog izgleda. Nosila je haljinu sa svjetlucavim detaljima i kosu stiliziranu u valove, pa tako prošetala hotelskim hodnikom.

"Ma daj više, čime se tebe hrani? Kako netko može izgledati ovako dobro?", "Vrućina u Zadru je nerealna večeras", "Bože, koliko zgodna žena, wow!", pisali su pratitelji komplimente pjevačici.

Potom je podijelila, kako je napisala, kako to izgleda kad "Zadar pop..." dok pjevaju njezinu pjesmu "Paloma nera" u glas s njom.

Posljednji video koji je podijelila na društvenim mrežama emotivni je moment u kojem je pjevačica kleknula na pozornicu ispred publike.

U komentarima su prijatelji i pratitelji bili oduševljeni videima iz Zadra.

"Bože, divote", komentirala joj je Matija Vuica.

"Severina je Severina, sve ostalo su pjevačice", glasio je jedan od komentara.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...