ENGLESKA POLICIJA UHAPSILA ČETVORO HRVATA: Opljačkali su zvijezdu engleske Premier lige?

Engleski Daily Mail je čak objavio imena uhapšenih Hrvata, među njima se nalazi i jedna ženska osoba te tri muške osobe.

  • Sport

  • 16. Apr. 2024  

  • 0

Alexander Isak, švedski napadač koji nastupa za Newcastle United, doživio je pravu dramu! Neko je provalio u njegov dom te mu otuđio skupocjenu garderobu, nakit, gotovinu u vrijednosti od 100 hiljada funti, pa čak i luksuzni automobil, no imao je sreće.

Engleska policija je brzo reagovala i pronašla njegov automobil nekoliko kilometara od njegove kuće, a uskoro i provalnike. Tu priča dobija nevjerovatan zaplet. Naime, engleski BBC tvrdi da je policija uhapsila četvoricu Hrvata u dobi od 23 do 42 godine koji su osumnjičeni za provalu u dom i pljačku poznatog fudbalera.

Engleski Daily Mail je čak objavio imena uhapšenih Hrvata, među njima se nalazi i jedna ženska osoba te tri muške osobe.

“Ovo je bio izvanredan prikaz kvalitetnog partnerskog policijskog rada. Operacija pokazuje da nećemo tolerirati ovu vrstu zločina u našoj regiji. Želimo zaštiti zajednicu i uhititi one za koje vjerujemo da su odgovorni”, poručio je policijski inspektor Shaun Fordy za Daily Mail.

Također, policija sumnja da su provalili u još nekoliko kuća…

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...