DETALJI DRAME NA BENZINSKOJ PUMPI: Uhapšena trojica muškaraca, oglasila se policija…

O događaju oglasili su se i iz MUP-a RS.

  • Hronika

  • 17. Apr. 2024  

  • 0

Još jedan nemili događaj dogodio se na benzinskoj pumpi Nestro u Bosanskoj Gradišci i to navodno 12.4.2024. godine u kasnim noćnim satima.

Dogodio se fizički obračun više osoba, a za sada nepoznati mladići pretukli su Harisa P.

Nemili događaj počeo je u noćnom ugostiteljskom objektu “Utopia” a nastavio se na lokalnoj benzinskoj pumpi a svemu su svjedočili i pripadnici MUP-a Republike Srpske.

O događaju oglasili su se i iz MUP-a RS.

-Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 13.04.2024. lišili su slobode lice inicijala H.P. iz Gradiške zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“, dok su lica inicijala E.Č. i F.N. iz Gradiške, lišena slobode zbog počinjenog prekršaja po članu 24. Zakona o javnom redu i miru RS (ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija).

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 13.04.2024. godine oko 03,05 časova prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Gradišci, od strane više lica na način da vrijeđaju policijske službenike koji nisu na dužnosti.

Policijski službenici su dolaskom na lice mjesta, tačnije na parking prostor u neposrednoj blizini benzinske pumpe u Gradišci, potvrdili navode prijave te je prilikom uspostavljanja javnog reda i mira, lice inicijala H.P. iz Gradiške je odbilo da postupi po izdanom naređenju policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira, te je fizički napao policijskog službenika, nakon čega je lišen slobode. Lice H.P. je alkotestirano kojom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Lica E.Č. i F.N. su prilikom lišenja slobode lica H.P. ometala policijske službenike u vršenju službene radnje, na način da su sprečavala lišenje slobode lica H.P. , te su isti od strane policijskih službenika lišeni slobode. Lica E.Č. i F.N.su alkotestirani kojom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se protiv lica H.P. nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.

Takođe, o svemu naprijed navedenom obaviješten je i dežurni sudija Osnovnog suda u Gradišci, koji je naložio da se protiv lica E.Č. i F.N. dostavi Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja po članu 24. Zakona o javnom redu i miru RS (ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija), poručili su iz policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...