"PA, ČEKAJ, POLAKO, STANI, RAZMISLI": Glumica Anđelka Prpić progovorila o razvodu i osudi javnosti

Zašto sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko nego zreo čovek sa dvoje dece?", zapitala se Anđelka.

  • Estrada

  • 17. Apr. 2024  17. Apr. 2024

  • 0

Glumica Anđelka Prpić razvela se od Darija Prpića sa kojim ima sina Jakšu 2021. godine, a potom je uplovila u emotivnu vezu sa Markom Žugićem sa kojim je 2023. godine dobila kćerku Čarnu i za koga se udala u tajnosti.

O njenom odnosu sa bivšim mužem, kao i glasinama da se udala za kuma, brujala je domaća javnost, a sada je Anđelka progovorila o reakcijama ljudi na razvod, prenosi Telegraf.

"Niko nije u fazonu: 'Razvodiš se? To! Bravo, ljubavi, sine, ćero, to je super, znaš...' Naravno da, ovaj, to uglavnom nailazi na reakcije: 'Pa, čekaj, polako, stani, razmisli... Je l' si sigurna?', a da ne kažem da najčešće ide: 'Jesi ti blesav? Pa, je l' to nama da uradiš?'", rekla je Prpićka za "Telcast".

Anđelka je također nedavno istakla da su "žene često okarakterisane ružnim terminima, kada se razvedu ili se porode drugi ili treći put" -  što njoj jako smeta.

"Zašto sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko nego zreo čovek sa dvoje dece?", zapitala se Anđelka.

"I svi vole da ih vide u parku kako se bave decom, jedna divna slika. Nije to samo ta tema, šta je 'drugorotka'? Ima ćalaca koji su genijalni roditelji, evo mogu da kažem za mog muža. On je toliko posvećen tata, ne mogu da kažem da su svi dobri po dva sata, ali zašto nemaju oni taj gadan i ružan epitet. Kaži ti meni što sam drugorotka i šta to znači? I sa druge strane kada kažeš švaler to je kao simpatično, a švalerka nije", poručila je Anđelka na radiju "S1". 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...