VAŽNA INFORMACIJA IZ ViK-a: U ovim sarajevskim ulicama danas neće biti vode

Normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje se po okončanju radova u poslijepodnevnim satima

  • Društvo

  • 18. Apr. 2024  

  • 0

Kantonalno javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo objavilo je u kojim ulicama bi danas moglo doći do prekida vodosnadbijevanja zbog radova.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Remzije Pehlivanovića, Nova željeznička stanica, Stara cesta Semizovac, Urijan Dedina, Soukbunar, Bardakčije, Nedžada Musića, Humka, Husage Čišića, Augusta Brauna, Soukbunar, Bardakčije, Nedžada Musića, Humka, Husage Čišića, Antuna Hangija, Džemala Bijedića, Bolnička, Kraljice Jelene, Mitra Šućura i Zahira Panjete.

Normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje se po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...