UOČI 27. KOLA PREMIJER LIGE BiH: Navijači Sarajeva poslali poruku nakon što je navijačima Borca zabranjen dolazak na Koševo

“Uprava policije MUP-a KS obavijestila je tokom jučerašnjeg dana MUP RS da je gostujućim navijačima zabranjen dolazak na utakmicu koja se igra 20.04.2024. godine na stadionu Asim Ferhatović Hase”.

  • Zabava

  • 18. Apr. 2024  18. Apr. 2024

  • 0

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su nakon zbog sigurnosne situacije zabranili dolazak navijača Borca u Sarajevo na meč 27. kola šampionata Bosne i Hercegovine.

Evo poruke FK Sarajevo.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo istakli su za N1 kako je navijačima Borca dolazak zabranjen nakon sigurnosne procjene.

“Uprava policije MUP-a KS obavijestila je tokom jučerašnjeg dana MUP RS da je gostujućim navijačima zabranjen dolazak na utakmicu koja se igra 20.04.2024. godine na stadionu Asim Ferhatović Hase”, kazali su iz MUP-a KS.

Tim povodom na zvaničnoj stranici oglasile su se i "Horde zla", najvatreniji navijači bordo tima.

“Ono što moramo naglasiti je da gostujući tim ovaj put vjerovatno neće imati pomoć svojih navijača obzirom da se u istom terminu održava koncert u dvorani Zetra, te je iz tog razloga MUP KS zabranio njihov dolazak. Još jednom policija pokazuje svoju nesposobnost u organizaciji utakmica i time direktno utiču da nam milo za drago bude vraćeno zabranom prisustovanja na narednoj utakmici u Banja Luci”, poručile su Horde zla.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...