PARADNI NACIONALIZAM ŽELJKE CVIJANOVIĆ: "Stotinu puta sankcionišite, nećemo dati RS...!"

"Nećeš se miješati u naše nastavne programe i učiti našu djecu o zločincima, učiti ih da je Naser Orić heroj, a ostali zločinci", rekla je Cvijanović.

  • Politika

  • 18. Apr. 2024  

  • 2

Član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je na mitingu "Srpska te zove" rekla je da je ponosna na Rs jer je otvorena za sve ljude koji poštuju njene zakone.

"Nikada nismo pravili razliku i etiketirali ljude i nikada to nećemo činiti", rekla je Cvijanović.

Ona je podsjetila da je rezolucija o Srebrenici upućena u UN bez saglasnosti Predsjedništva BiH.

"Stotinu puta sankcionišite, nećemo dati Rs, donesite stotinu rezolucija, nećemo vam dati Rs", poručila je Cvijanović, dodajući da srpska neće da nosi teret koji pokušavaju da joj nametnu.

Cvijanović je poručila visokom predstavniku Christianu Schmidtu da neće intervenisati u nastavne programe iako o tome uopće nije bilo govora. 

"Nećeš se miješati u naše nastavne programe i učiti našu djecu o zločincima, učiti ih da je Naser Orić heroj, a ostali zločinci", rekla je Cvijanović.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...