SKANDAL NA DODIKOVOM HUŠKAČKOM SKUPU U BANJOJ LUCI: Darko Banjac zgrozio Anu Brnabić, a Nenad Nešić je ponovo…

Prije huškačkog skupa u Banjoj Luci održana je sjednica Narodne skupštine RS-a na kojoj je usvojen izvještaj koji negira genocid u Srebrenici.

  • Mini market

  • 19. Apr. 2024  19. Apr. 2024

  • 6

Ne stišavaju se reakcije nakon Dodikovog huškačkog skupa u Banjoj Luci.

-Skup koji organizuju dezerteri, ratni profitera i korumpirani političari na Trgu Krajine u Banjaluci, zloupotrebljavajući u političke svrhe nacionalna osjećanja naroda i poniženu boračku populaciju, obilježio je veliki skandal i incident na samom početku skupa. Predsjednik Dodikove prikolice zvane NPS Darko Banjac prvo je napao i izvrijeđao opoziciju, a potom „pedersku“ Evropsku Uniju i pedere, te „roditelje 1 i 2“, što je izazvalo negodovanje i oštre poglede Ane Brnabić, predsjednice Narodne skupštine Srbije, poručio je zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

-Poznato je javno opredjeljenje Ane Brnabić, a sve je pokušala da ublaži i prebaci na šalu Željka Cvijanović, ali neuspješnih jer se osjetilo koliko je povrijeđena i ljuta prva saradnica Aleksandra Vučića, a ostaje da se vidi da li će biti posljedica.

Na skupu nije bilo Nenada Nešića, koji se ponovo sklonio na sigurno i sve se rjeđe može vidjeti u društvu Dodika, očito jer se plaši sankcija i posljedica. Zanimljivo da se nije obratio Draško Stanivuković, a na skup je organizovano došao veliki broj pristalica SNS-a iz Srbije, poručio je Vukanović.

Potpredsjednik SDP-a BiH i federalni minstar Vojin Mijatović također je komentirao skup u Banjoj Luci.

-Tragikomično je bilo gledati i slušati jednog od “botova” koji u zanosu govori kako neće u pedersku Evropu u kojoj ima roditelj broj, jedan i broj dva, dok iza njega stoji Ana Brnabić predsjednica Skupštine Srbije. Tragikomedija u jednom činu.

Njihov “šef” vidno u padu , iako Vučić nije tu, on zna da ga gleda na televiziji, priča viceve, smije se sam sebi, moli i cvili Beogradu i kaže po stoti put, jednom kad bude prilike, ako ovo ili ono, on će nešto. Dakle opet orlov let, a švrakin pad po stoti put, poručio je Mijatović.

Podsjetimo, prije huškačkog skupa u Banjoj Luci održana je sjednica Narodne skupštine RS-a na kojoj je usvojen izvještaj koji negira genocid u Srebrenici.

(SB)

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...