ŠTA NAJAVLJUJE MILORAD DODIK: "Odlučnost pokazana na narodnom skupu bit će ojačana odlukama Vaskršnjeg sabora"

"Očekujem da i međunarodna javnost prepozna i shvati poruke koje su poslate iz Srpske, naveo je Dodik u objavi na društvenoj mreži “X”.

  • Vijesti

  • 19. Apr. 2024  19. Apr. 2024

  • 5

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da je jučerašnji skup "Srpska te zove“ koji je održan u Banjoj Luci bio veličanstven, a poruke koje su sa njega poslate pokazuju "da ne možemo prihvatiti da jedan slobodarski srpski narod bude etiketiran kao genocidan."

"Očekujem da i međunarodna javnost prepozna i shvati poruke koje su poslate iz RS-a", naveo je Dodik u objavi na društvenoj mreži “X”.

Dodao je da će “energija i odlučnost koje su pokazane na narodnom skupu u Banjaluci dodatno biti ojačane kroz odluke na vaskršnjem saboru”, na kojem će, kako je istakao, biti definisan jedinstven odgovor na izazove s kojima se suočava srpski narod u Srbiji i RS-u."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...