PRINCEZA SLOMLJENOG SRCA: Bivši dečko princeze Beatrice pronađen mrtav, sumnja se...

... da je imao problema s kockanjem i drogom

  • Show

  • 25. Apr. 2024  

  • 0

Princeza Beatrice navodno je slomljena nakon što je njezin bivši dečko, ‘playboy‘ Paolo Liuzzo pronađen mrtav od, kako se sumnja, posljedica predoziranja u hotelskoj sobi u Miamiju.

Kći princa Andrewa počela je hodati s Liuzzom 2005. godine kada je ona imala 17, a on 24 godine, no par se razišao 2006. godine.

Britanski tabloid The Sun piše da je princeza shrvana ovom viješću. Policija je bila pozvana u hotelsku sobu, a uzrok smrti još nije službeno objavljen. "Istraga pokazuje da je riječ o smrti uzrokovanoj predoziranjem, no još je otvorena. Očevid je u tijeku", rekao je policajac Michael Vega iz policijske uprave Miamija.

Upućeni tvrde da je Liuzzo imao problema s kockanjem i drogom, a navodno je i nagomilao i goleme dugove. "Paolo privatno nije bio dobro. U početku je koristio razne lijekove, a to ga je kasnije dovelo do kokaina i težih droga. Živio je jako brzim načinom života i bojali smo se da će ga to na kraju koštati", rekao je njegov prijatelj za The Sun.

Liuzzo se navodno dugo borio s ovisnošću te je prethodno bio uhićen u Australiji zbog niza prijestupa, uključujući i posjedovanje kokaina. Uhićen je na Gold Coastu 27. rujna 2009. nakon što se unajmljenim crnim Audijem od 90.000 dolara zabio u semafor. Tada je imao 27 godina i nije platio račune za smještaj i restoran. Australska policija optužila ga je za prijevaru, protuzakonitu uporabu motornog vozila, posjedovanje dva grama kokaina i prebrzu vožnju. Liuzzo je priznao krivnju te je bio kažnjen s 5000 dolara.

No, to nije sve što se tiče njegove kontroverzne prošlosti. Još 2002. bio je optužen za ubojstvo kolege studenta na College of the Holy Cross. Jonathan R. Duchatellier (19) preminuo je od posljedica tučnjave koja se dogodila u svibnju 2002. u jednoj stambenoj zgradi izvan kampusa, a u kojoj je sudjelovao Liuzzo. Optužba je kasnije smanjena na napad i Liuzzo je odslužio kaznu bez zatvora.

Što se tiče njegove romanse s princezom Beatrice, njih su se dvoje upoznali preko zajedničkih prijatelja i počeli izlaziti u srpnju 2005. Svoju su vezu uspjeli zadržati u tajnosti gotovo godinu dana, no razišli su se u svibnju 2006. kada su se pojavila izvješća o optužbama za ubojstvo iz nehaja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...