AVDO AVDIĆ O AKCIJI "BLACK TIE 2": "To što je neko izašao vani, ne znači da još uvijek nije..." (VIDEO)

Konaković targetirao novinare

  • Vijesti

  • 26. Apr. 2024  

  • 8

Izjave lidera NIP-a i ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedina Konakovića, te targetiranje novinara i medija najoštrije osuđuje i Upravni odbor Udruženja BH novinari i Linija za pomoć novinarima, prenosi Hayat televizija.

Navode kako je, zloupotrebljavajući javni prostor Ministarstva vanjskih poslova BiH i vlastitu ministarsku poziciju, Konaković neargumentovano i bez dokaza pokušao kriminalizirati jedan broj medija i novinara, nazivajući ih “dijelom medijsko-pravosudne mafije” samo zbog činjenice da su pisali o policijsko-pravosudnoj akciji hapšenja osoba koje se sumnjiče za različita krivična djela i povezanost s narko-kartelom “Tito i Dino”.

Jedan od prozvanih je i kolega Avdo Avdić.

Pogledajte njegov komentar:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...