KRAJ ŽESTOKE PRAVNE BITKE: Britney Spears nagodila se s ocem koji ju je čitav život kontrolisao

James P. Spears je 2008. dobio skrbništvo nad svojom kćeri nakon što je doživjela psihički slom

  • Show

  • 28. Apr. 2024  

  • 0

Britney Spears i njezin otac riješili su preostalea sporna pitanja nakon više od dvije godine teške pravne bitke i nakon što je sudac ukinuo skrbništvo koje je Jamesu P. Spearsu dalo kontrolu nad životom njegove kćeri, slavne pop zvijezde.

Britney Spears (42) postigla je u subotu na sudu u Los Angelesu višemilijunsku nagodbu o plaćanju sudskih troškova i ostalih izdataka njezina 71-godišnjeg oca, izvijestili su američki mediji.

Detalji nagodbe nisu objavljeni, ali odvjetnici obiju strana su potvrdili da je postignuta.

James P. Spears je 2008. dobio skrbništvo nad svojom kćeri nakon što je glazbenica doživjela psihički slom zbog osobnih i profesionalnih problema. Nakon duge i žestoke pravne bitke, pjevačica je sredinom studenoga 2021. dočekala ukidanje skrbništva kojem je bila podvrgnuta.

Tijekom skrbništva, James Spears je imao veliku kontrolu nad financijskim sredstvima te osobnim i poslovnim životom svoje kćeri. Pjevačica je tvrdila da je zlorabio tu moć i maltretirao ju u tom razdoblju.

Nagodba će navodno značiti da on više nije uključen u upravljanje imovinom svoje kćeri.

Britney Spears spada među najuspješnije pjevačice u povijesti glazbe, s nekoliko platinastih ploča.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...