ISPROBAJTE OVAJ TRIK: Veš izlazi iz mašine puno manje pogužvan, a neće vam trebati ni omekšivač

Dovoljno je napraviti dvije-tri loptice veličine teniske loptice od aluminijske folije

  • Jeste li znali

  • 29. Apr. 2024  

  • 0

Dok neki peglanje smatraju terapeutskim, mnogi ga smatraju iznimno dosadnom aktivnošću. No, vjerovali ili ne, možete si olakšati ovaj zadatak ili ga se čak riješiti lako i bezbolno.

Naime, jedan genijalan trik o kojem se priča na internetu pomoći će vam da u potpunosti zaboravite na peglu, a najbolje od svega je što ne trebate ulagati ni truda ni vremena.

Dovoljno je napraviti dvije-tri loptice veličine teniske loptice od aluminijske folije i staviti ih u sušilicu i perilicu ili sušilicu.

Trik s folijskom kuglicom u stroju funkcionira jer će te kuglice pomoći vašoj odjeći da se bolje okreće i opere te sprječavaju nakupljanje statičkog elektriciteta u sušilicama.

Kažu da vam neće trebati ni omekšivač. Hoćete li isprobati?

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...