NOVOST NA EUROSONGU ZABRINULA SUSJEDE: Uz Hrvatsku i Srbiju stoji objava koja zbunjuje

Ovo je novost na Eurosongu pa je informacija zbunila brojne fanove koji su se javili u komentarima.

  • Zabava

  • 08. Maj 2024  

  • 0

Na zvaničnim stranicama Eurosonga objavljen je dio redoslijeda nastupa u finalu. Uz Hrvatsku stoji "odabir producenata".

To znači da će producenti emisije odlučiti kada će nastupati Baby Lasagna - u prvom ili drugom dijelu emisije. Ovisit će to i o rezultatima druge polufinalne večeri.

Ovo je novost na Eurosongu pa je informacija zbunila brojne fanove koji su se javili u komentarima.

"Šta to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?", "Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir. Hoće li to uticati na plasman?", pitaju se neki.

Zna se tek da će u drugoj polovini finalne emisije nastupati Slovenija, Finska i Kipar, a u prvoj Litvanija, Irska i Luksemburg.

Uz Hrvatsku, producentima su prepuštene i Srbija, Portugal te Ukrajina.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...