SRAMOTA U MOSTARU: Na finalu Kupa navijači Zrinjskog izviždali himnu BiH

Intonirana je himna naše zemlje, a prisutni na tribinama su zvižducima ispratili himnu svoje države. Zaista sramotno ponašanje navijača Zrinjskog.

  • Sport

  • 08. Maj 2024  

  • 1

U finalu Kupa Bosne i Hercegovine na stadionu Pod Bijelim brijegom sastaju se Zrinjski i Borac. Glavni sudija današnje utakmice je Sabrija Topalović iz Zenice. Pomagat će mu Emir Zahiragić i Moamer Čaušević iz Sarajeva, dok je Admir Musić iz Hrasnice četvrti sudija.

Veoma ružna scena viđena je pred neposredni početak susreta.

Intonirana je himna naše zemlje, a prisutni na tribinama su zvižducima ispratili himnu svoje države. Zaista sramotno ponašanje navijača Zrinjskog, prenose Vijesti.ba.

Sa tribina se čula pjesma "Tiho, Tiho, Teče Neretva", nema više dušo mostova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...