DRAMA U NJEMAČKOJ: Terminal aerodroma evakuiran zbog sigurnosnog incidenta...

Na kraju tražena osoba nije pronađena.

  • Evropa

  • 09. Maj 2024  

  • 0

Terminal 1 u zračnoj luci München u južnoj Njemačkoj privremeno je evakuiran u srijedu predvečer zbog sigurnosnog incidenta, objavila je njemačka agencija Dpa.

Jedna je osoba ušla u sigurnosni prostor iz javnog prostora zračne luke, rekao je glasnogovornik savezne policije te je za osobom organizirana potraga.

Kad god osoba neprovjereno uđe u sigurnosno područje, zgrada terminala se mora evakuirati. Zgrada se zatim pretražuje i ponovno otvara.

Na kraju tražena osoba nije pronađena.

Zatvaranje je ponovno ukinuto nakon otprilike dva i pol sata, rekao je glasnogovornik policije.

Prema njemačkoj saveznoj policiji, operacija je utjecala na gotovo 2.000 ljudi jer je zgrada navečer manje prometna. Bilo je i nekih kašnjenja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...